IMUNOBOR D3 Hypericum Impex Mareste

IMUNOBOR D3 Hypericum Impex

 Acțiune remineralizantă, vitaminizantă, estrogenică, osteoconstructoare, antioxidantă, antiinflamatoare, imunostimulatoare și regenerantă.

Mai multe detalii

29,00 lei

Informatii

 IMUNOBOR D3 Hypericum impex

Compozitie:
Fructoborat de calciu , Vitamina C (extract de Măceș) , Vitamina D3 

Proprietati:
Adjuvant în menținerea sănătății sistemului osos. Contribuie la încetinirea procesului de scădere a masei osoase. Stimulează activitatea de sinteză osoasă și fixarea calciului. Favorizează mărirea densității osoase. Ajută la reglarea hormonală a organismului femeilor care parcurg faza de menopauză. Participă la normalizarea nivelului colesterolului și al trigliceridelor din sânge. Facilitează protejarea celulelor și a țesuturilor față de acțiunea radicalilor liberi. Contribuie la fortifierea sistemului imunitar. Acțiune remineralizantă, vitaminizantă, estrogenică, osteoconstructoare, antioxidantă, antiinflamatoare, imunostimulatoare și regenerantă.

Recomandari:
Suplimentul alimentar de față este un produs atent formulat pentru a vitaminiza și mineraliza organismul. Ingredientele folosite au fost special selectate pentru a acționa sinergic, completându-se și potențându-se reciproc. Astfel, acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o acțiune mineralizantă, calmantă, osteoprotectoare și tonică la nivelul sistemului nervos. Fructoboratul de Calciu este un complex de calciu, fructoză și bor ce se regăsește în mod natural în fructe și legume, fapt ce îl face una dintre cele mai bio-disponibile surse de calciu și bor. Acesta poate contracara efectele dăunătoare ale deficienței dietetice în vitamina D3 și susține metabolismul calciului, magneziului și al fosforului. Acest compus bioactiv ajută și la echilibrarea hormonală a femeilor aflate la menopauză având proprietăți estrogenice și crește randamentul energetic celular. Astfel, fructoboratul de calciu conferă produsului de față proprietăți osteoconstructoare, osteoregeneratoare, estrogenice și cardioprotectoare. Vitamina C (acidul ascorbic) este un micro-nutrient esențial vieții. Aceasta este necesară pentru sinteza colagenului din piele, oase, dinți, gingii sau cartilagii. De asemenea, ea stimulează absorbția fierului și, împreună cu vitaminele A și E, are o acțiune puternic antioxidantă luptând împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ. Similar altor vitamine, aceasta este implicată în metabolismul energetic celular, conferind organismului un plus de energie în stările de surmenaj. Mai mult, acidul ascorbic protejează elasticitatea capilarelor sangvine şi ajută la menținerea presiunii arteriale la valori normale, îmbunătățind totodată și circulația periferică. Un alt rol important al acestei vitamine este acela de fortifiere a sistemului imunitar și de biosinteză a hormonilor de adaptare la stress. Vitamina D3 este necesară pentru asimilarea corectă a calciului și a magneziului din tractul gastro-intestinal. Aceasta acționează asupra întăririi sistemului osos și menține rezistența structurii sale. În plus, vitamina D3 nu permite rinichilor să elimine fosfatul în urină, acesta din urmă fiind un alt partener al calciului în formarea oaselor. Prin sinergia fructoboratului de calciu, a vitaminei D3 și a vitaminei C, produsul de față contribuie la menținerea sănătății sistemului osos prin limitarea pierderilor de masă osoasă și stimularea sintezei osoase. Datorită compușilor activi conținuți, produsul de față contribuie la metabolismul calciului, magneziului și al fosforului, la mineralizarea și vitaminizarea organismului și la reechilibrarea hormonală a acestuia. Este un excelent antioxidant și antiinflamator, îmbunătățind starea celulelor și a țesuturilor osoase prin limitarea stresului oxidativ. În plus, acesta influențează în mod benefic utilizarea unor substanțe implicate în procesele metabolice precum: trigliceridele și glucoza, aminoacizii și proteinele, compușii care conțin oxigen reactiv și estrogenul.

Mod de utilizare:
Pentru adulți doza recomandată este de 1-2 capsule pe zi.

Prezentare: flacon cu 60 capsule


  • Recenzii
  • Scrie o recenzie

    IMUNOBOR D3 Hypericum Impex

    IMUNOBOR D3 Hypericum Impex

     Acțiune remineralizantă, vitaminizantă, estrogenică, osteoconstructoare, antioxidantă, antiinflamatoare, imunostimulatoare și regenerantă.