Orzul și ovăzul verde
 

Cerealele, precum orzul și ovăzul ne-am obișnuit să le cunoaștem drept componente importante în hrana cailor și a altor animale. Dar ele au fost timp de mii de ani hrană pentru populație – ne spun descoperirile arheologice din Tibet, Egipt, Grecia. Cercetarea compoziției chimice și a efectelor benefice a făcut ca omul zilelor noastre să le reconsidere și să le introducă în paleta suplimentelor nutritive care pot susține vitalitatea și ajuta în procesul de vindecare, prin aportul important de vitamine, minerale și alți nutrienți valoroși.

 

OVĂZUL VERDE – un super aliment pentru sistemul nervos

Acţiunea sa este în principal asupra creierului şi sistemului nervos, cu influenţarea favorabilă a nutriţiei acestora (conţine substanţe proteice, peptide, aminoacizi, vitamine din grupul B). Îmbunătăţeşte calitatea somnului, putând fi recomandat în stări de insomnie cu epuizare nervoasă și ajută la liniştire în stări de epuizare nervoasă.

Tinctura de Ovăz Plantextrakt se obține prin același procedeu de presare a plantei proaspete (din cultură ecologică), cu un raport de extracţie - 950g suc proaspăt de Ovăz verde la 1 litru de tinctură. Se recomandă administrarea a câte 30 de picături de 2-3 ori pe zi, diluate în puţină apă.

Vitalitatea noastră poate fi readusă în parametri optimi cu aceste două extracte din cereale cultivate ecologic.

http://www.plantextrakt.ro/