"Maternitatea este o lume vastă. Analizarea și explorarea ei nu are sfârșit . Nu avem pretenția că am analizat-o și explorat-o pe deplin . Trebuie să descriem o altă lume, să oferim mamelor cuvinte care să le permită să spună ce simt, astfel încât să găsească puterea de a da naștere.” spune dl. Dr. Delassus în "Introducere la ediția a doua a cartii Sensului Maternității".

Iata si doua citate din scrisoarea trimisa de o mama Dr. Delassus, prezentate in primele pagini ale cartii:

" Aveam convingerea intima ca acel copil din mine avea un sens cu mult diferit de ceea ce se zice: nu era un copil pe care mi-l inchipuiam frumos si curand mare, nu-l vedeam deja pe lume; dimpotriva, aveam privirea inlauntrul meu, dar indreptata in alta parte. Cum sa va spun? A fi insarcinata insemna pentru mine sa ma adancesc din nou in esenta vietii, o esenta de care ma simteam in stare si pe care puteam s-o fac sa se nasca in copilul pe care il aveam in mine. Acest lucru l-a inteles si sotul meu: ca nu vroiam propriu-zis sa am un copil, ci sa ne regasim impreuna in iubirea unui copil, ceea ce este cu totul altceva, :este iubirea a ceea ce iubim atunci cand facem dragoste, si este viata, o viata misterioasa pe care o avem in noi, dar pe care nu stim s-o regasim altfel."

"Dupa citirea articolului mi se pare ca inteleg ceea ce numiti <<maternitate psihica>>. Termenul nu e prea frumos dupa mine dar are cel putin meritul de a semnala ca maternitatea nu este numai ceea ce se petrece in pantec, ci si tot ce simt in mine, in spiritul meu. Maternitatea este si gandul meu. Asta vreti sa spuneti cand vorbiti despre <<maternitate psihica>>? Atunci as fi de acord cu dumneavoastra si ar trebui sa se insiste in acest sens. As vrea sa se sublinieze ca aceasta este adevarata maternitate, cea pe care o port inca in mine, chiar si dupa nasterea copilului meu, si care ma face sa fiu mama toata viata, in sensul pe care il dau acestui cuvant."


Va putem oferi de azi traducerea cartii "Sensul Maternitatii" in limba romana!

O puteti comanda pe site-ul www.nremediinaturale.ro sau la tel. 0723 192 587