CUMPĂRAREA PRODUSELOR

Accesul în vederea efectuării unei comenzi îi este permis oricărui utilizator / cumpărător. Cumpărarea  produselor poate fi făcută prin comandă on-line, prin intermediul magazinului www.nremediinaturale.ro. Pentru detalii legate de comenzi, ne puteți contacta telefonic la numerele de telefon: 0723.61.82.84 / 0723.19.25.87 și / sau prin e-mail la adresa: office@nremediinaturale.ro.

              

Totodată, se pot solicita prin e-mail sau telefon informații cu privire la orice produs din mărcile afișate pe site.

 

Comanda on-line 

 

Alegerea produselor

Puteți să alegeți produsele navigând prin meniul "Categorii" din stânga sau tastând numele produsului dorit în caseta "Caută". La tastarea unui cuvânt în caseta "Caută" apar cel mult 10 rezultate cu produse în a căror titlu sau descriere figurează acel cuvânt. Dacă doriți sa primiți toate rezultatele, dați încă un click pe "Caută" și veți avea lista completă în interiorul paginii. Cu un click pe „Toți producătorii” puteți să citiți prezentarea fiecărui producător sau marca, să vizualizați produsele și să le alegeți pe cele dorite.

 

Finalizarea comenzii

Dacă aveți deja un cont vă rugăm să vă autentificați, să acceptați Condițiile de utilizare - pe care vă invităm să le citiți, să alegeți metoda de livrare (momentan livrăm prin serviciul de curierat Bookurier), să lăsați un mesaj - dacă doriți, să alegeți metoda de plata și să finalizați comanda.

Dacă sunteți cumpărător nou puteți opta pentru varianta rapidă alegând opțiunea "Comandă instant - plasarea comenzii fără cont".

Puteți alege opțiunea de a vă face un cont pentru a beneficia de avantajul utilizatorilor înregistrați - timpul economisit pentru a completa datele necesare lansării comenzii.

Întotdeauna, dupa efectuarea unei comenzi, veți primi un e-mail de confirmare a acesteia, în maximum 1-2 minute (vă rugam sa verificați și directorul Bulk sau Spam). Dacă nu ați primit e-mailul de confirmare, înseamnă că s-a strecurat o eroare la înregistrarea comenzii, caz în care vă rugăm să ne contactați.

 

Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.

 

Vânzătorul poate anula comanda efectuată de către cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate acestuia, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în situația în care datele furnizate de către client / cumpărător, pe Site-ul nostru sunt incomplete și/sau incorecte.