Casa Remediilor Naturale este infiintata de Natalia Ciubuca, de profesie farmacist, gandita fiind ca o casa a sanatatii pentru dragii ei vizitatori.

             Am o vasta experienta in domeniul farmaceutic si, cunoscand atat produsele alopate (medicamente de sinteza) cat si pe cele fitofarmaceutice si homeopate, am observat de-a lungul anilor efectul benefic sau destabilizator al fiecaruia, diferentele intre medicamentele de sinteza si cele naturale si am invatat cand sa le recomand pe unele si cand pe celelalte, ajutand la rezolvarea nenumaratelor situatii, de la cele simple pana le cele complexe.

             De-a lungul anilor am studiat produsele fitofarmaceutice, apiterapice si homeopatice care au si ele indicatiile si contraindicatiile lor insa, cunoscandu-le limitele, efectele benefice sunt evidente.

             In relationarea de zi cu zi cu pacientul, intelegerea contextului personal si social in care a aparut afectiunea sa si deschiderea lui pentru vindecare, m-au ajutat sa-i recomand acestuia, in completarea retetei alopate si alte remedii (gemoterapice, fitoterapice, apiterapice, homeopatice), invatand pacientul in timp scurt rolul remediilor, efectele lor si ajutorul in afectiunea respectiva.

             Pas cu pas, am dezvoltat o alta ramura a profesiei mele, extrem de importanta  in restabilirea eficienta a sanatatii pacientului in cauza, aceasta constand intr-o anamneza a pacientului asociata cu o consiliere.

            Am stiut ca unii pacienti au nevoie de cineva care sa le inteleaga suferinta.

            Am observat ca unii doreau sa se trateze repede si sa se intoarca la activitatile lor fara sa acorde importanta sanatatii.

            Am constatat ca unii pacienti aveau nevoie sa fie invatati cum sa aiba grija de ei atunci cand sunt bolnavi, care este importanta medicamentelor prescrise de medic si a respectarii dozelor si conditiilor de administrare.

            Am vazut multi oameni speriati, pentru care medicamentele reprezinta o salvare, ajungand insa sa le foloseasca excesiv.

            Am stiut cat de importanta este consilierea pacientilor pentru a-i responsabiliza cu privire la posibilele efecte adverse si pentru a le oferi solutii alternative care sunt remediile naturale cu efecte benefice si cu o siguranta mult mai mare la administrare.

            De-a lungul anilor am cunoscut si am colaborat cu specialisti in domeniu, preocupati de aceleasi valori profesionale si nu numai, dorindu-ne sa existe un segment pe piata care sa imbine informatiile profesionale ale farmacistului cu cele ale medicului de familie, medicului specialist, homeopatului, psihologului, apiterapeutului, consultantului nutritionist.

            In felul acesta abordarea pacientului este una holistica (integrala), tinand seama ca starea lui (fizica, emotionala, mentala) este interconectata cu alimentatia, activitatile fizice, sanatatea mediului inconjurator si sfera spirituala.

            Ne dorim ca produsele Casei Remediilor Naturale si informatiile cuprinse in paginile site-ului sa aduca echilibru si armonie in starea dumneavoastra de sanatate.

 

                                   Va asteptam cu drag!